Halloween i Tivoli

DSC_8032

Jeg elsker Tivoli i København ♥. Det er så fint der, spesielt når de har pyntet til Halloween. Vi måtte selvfølgelig ta turen dit for å feire at jeg endelig har blitt riktig dansk. Synes det passet fint å lage mitt første blogginnlegg fra Tivoli, selv om det kommer litt på etterskudd etter Halloween.

DSC_8044

Siden vi har sølvkort i Tivoli kan vi gå der når som helst, kun for en liten hygge tur med is og øl. Passer meg perfekt siden jeg ikke er overbegeistret for å bli skutt opp i det gylne tårn eller berg og dalbaner. Minus den lille, den er gøy.

DSC_8058

Jeg fikk is av kæresten (Ja det er skrevet feil med vilje, for jeg synes det er så fint på dansk). Is smaker alltid best når den er gratis. Det kommer et eget innlegg om selve isen på bloggen snart.

DSC_8131DSC_8113

Vindmøllen og husene er kun satt opp for Halloween som varer et par uker, Litt over the top med pyntingen. Jeg gleder meg allerede til jul i Tivoli. :D

DSC_8112

Selvfølgelig var det også gresskar konkurranse, dette vant og veier 310,6 kg. Måtte nesten ta et bilde av det.

Det var en deilig lille høst tur i Tivoli. :)

Advertisements

One thought on “Halloween i Tivoli

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s