Bazar isen

DSC_8073Jeg elsker is! ♥

Derfor tenkte jeg å blogge om alle isene jeg spiser her i København. Og ellers i verden, så blir det en liten rød tråd her. Denne deilige isen fikk jeg av kæresten, kjøpt i Tivoli på en is bar som heter Bazar isen. Det er en kule med blåbæris med blåbærsauce og en med mascarpone med lemon-lime i vodkalage. Pluss en dæsj med flødeskum (krem på norsk) og syltetøy på toppen. Danskene kan lage iskrem og denne var nom nom.

DSC_8051DSC_8067Kæresten min tar alle de fine bildene her. Jeg stod pent og pyntelig og ventet på å gofle den i meg. Heldigvis var det litt kaldt ute så den smeltet ikke. DSC_8074DSC_8057Vi fikk også en øl i maven. Den skriver jeg om i neste bloggpost.:)

Advertisements

One thought on “Bazar isen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s