En lat morgen

image1

God morgen! :) Livet som arbeidsledig er ganske behagelig. Å ligge å dra seg i sengen helt til kl 12 på en fredag er rein luksus. Stor glede for en person som har stått opp kl 06 hver ukedag. Ble nødt til å bruke mobilbilder på bloggen i dag siden kæresten har kameraet med seg, men det er vel lov innimellom? Min fine plan om å kun ha superfine bilder med god kvalitet her gikk vist i vasken. Hehe.

Det har vært utrolig deilig med en pause fra jobb og pendling. Jeg har jobbet siden jeg var 17 år, gått på skole i tillegg også overlappet til neste jobb og holdt det gående. I over 10 år har jeg vært heldig å jobbe med det jeg liker, nemlig 3D animasjon. Men så traff jeg drømmemannen i København og plutselig ble jobb, penger og karriere litt mindre viktig. Jeg skal uansett ikke ha pause altfor lenge, neste uke skal jeg fortsette med CV og showreel og begynne med jobbsøkingen. Jeg vil jo helst ha en karriere her i Danmark også. Enn så lenge nyter jeg å endelig ha litt velfortjent fri. :)

image4 Dagens morgenmad (frokost i Norge) I Danmark er jo frokost lunsj. Jeg spiser jo ikke kun iskrem og drikker øl, jeg er også opptatt av sunn og næringsrik mat. I dag er jeg litt fyllasyk siden det ble noen øl for mye i går. Ups ups. Jeg burde vel strengt tatt hatt en bloody mary i hånden istedet. Men siden kæresten har stukket av til Århus i helgen på guttetur og det er han som er god på å lage cocktails så ble det heller en smoothie. Pluss at vi er tom for tomatjus og jeg ikke gidder å gå på butikken akkurat nå.

image3

Smoothie oppskriften har jeg stjålet fra min kjære søster Helene som har den fine bloggen food is my religion. Hun oppdaterer ikke så mye som før, men det ligger allikevel masse bra oppskrifter der. Kanskje hun vil gjesteblogge litt her etterhvert. Her er oppskriften, med litt endringer fra min side:

Tropisk blåbærsmoothie (1 stor porsjon)

1/4 pose smoothieblanding med ananas, mango og banan, frossen

1 dl blåbær, frossen

soyamelk og/eller rismelk (jeg brukte vanlig melk i dag, funker også fint)

1 ss kokosolje

2 never fersk eller frossen spinat

Et par stk fryste brokkoli buketter

 6 mandler

Kjør alt i blenderen og server.

image2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s