Gourmet Burgers

FontCandy (2)På onsdag var vi på burger og øldait, den må selvfølgelig taes med her på bloggen. Vi har vært på Haché Gourmet Burgers i Valby noen ganger før og de skuffer aldri, heller ikke denne gangen selv om servitøren fikk det litt travelt på slutten. Det er ukult å sitte med tomme, skitne tallerkener når man er ferdig å spise. Bortsett fra det så var det rask og bra service. Haché er en ganske liten restaurant men veldig hyggelig og stort sett lett å få bord. Alle burgerne koster 100 kr også kan du velge tilbehør hvis du vil ha det.

burgersJeg spiste en Blue Cheese Burger og kæresten fikk en Iberico Burger med manchego, aioli og en sød lille chorizo pylse på toppen. Mmm.

DSC_8470DSC_8483Vi har stort sett alltid noe å feire når vi er ute for å spise, denne gangen var det kæresten sin nye bok som kommer ut neste år. Han er nemlig forfatter, blandt annet. Vi er veldig spente og jeg skal selvfølgelig holde dere oppdatert på hva som skjer med den. Det er en thriller han har skrevet denne gangen, og du kan finne mer info her: https://www.facebook.com/ForfatterDavidGarmark/?fref=ts

Trykk gjerne like!

DSC_8476Pommes frites er ikke min favoritt etter å ha arbeidet på Burger King og spist altfor mye av det for over 10 år siden. Men disse var veldig gode og vi fikk trøffelmajones til. Nom nom. Noe helt annet enn de slappe kjipe fra Burger King. Under ser dere min burger. Smaken var veldig god, men brødet var kanskje litt tørt.

DSC_8467DSC_8465DSC_8498Vi avsluttet daten vår på Cafe Cirè med to øl til dessert.

Perfekt ♥

Advertisements

One thought on “Gourmet Burgers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s