Juleflødeis

DSC_8222Litt mer isbonanza passer bra på en lørdag. Denne gangen er det Hansens juleflødeis som er testet ut. Det er en vaniljeis med sjokoladebiter, rom, rosin, nøtter og appelsin. Jeg er ikke overbegeistret for at de begynner med juleting i butikkene altfor tidlig. Men når det gjelder is og øl så er det helt okei.

DSC_8182Denne juleisen fra Hansens syns jeg var litt i søteste laget, så den kommer nok ikke til å havne i handlekurven igjen med det første. Men god på smak var den allikevel og vi fikk noen fine bilder.

DSC_8190 DSC_8193Jeg elsker denne isskjeen jeg fikk for lenge siden av pappa og co. Litt slitt etter mange års bruk, men den er så søt. Avslutter med noen fine closeups av sjokosaus og strø. ;)DSC_8216 DSC_8217

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s