Saturday morning breakfast and beer

FullSizeRender (5)Jeg fortsetter i god bloggestil med min morgenmad i dag, folk elsker jo å se bilder av mat på nett. Jeg gjør ihvertfall, men jeg kjenner mange som synes det er noe tull.  Dagens frokost er egg, avokado og kalkunbacon. Pluss blåbær og kaffe. Enkelt, sunt og godt.

Som arbeidsledig er jo egentlig hver morgen en lørdag siden jeg ikke skal på jobb. Men jeg har allikevel helgfølelse og lørdag er den beste dagen i uken. Kæresten er fremdeles bortreist, jeg gleder meg til han kommer hjem igjen og vi kan ta noen fine bilder med kameraet igjen.

FullSizeRender (2)Ingen god rock`n` roll blogg uten litt øl heller, så legger ved et bilde av gårsdagens pils også, Nom nom! Jeg var en tur på Mikkeller bar på vesterbro i går kveld. Stappfullt med mennesker men riktig hyggelig og de har altfor god øl. Anbefales på det sterkeste for de som skal ta turen til København.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s