Kaffesnobberi

DSC_8867Kæresten drikker riktig mye kaffe og i dag ville jeg overraske han med en skikkelig god en. Litt kaffesnobberi på en mandag er på sin plass. Jeg elsker også kaffe, men jeg MÅ ikke ha det om morgenen. Kæresten derimot fungerer ikke helt hvis han ikke får en kopp og tre rett etter at han har våknet.

DSC_8863Jeg var en liten tur innom Torvehallerne i dag også og det var her jeg kjøpte kaffen. Siden jeg syklet forbi allikevel kunne jeg like godt stikke innom å kikke litt, turen vår dit i går ble så kort. Jeg drikker det meste av kaffe, filterkaffe, kapselkaffe, pulverkaffe osv. Jeg er ikke så fin på det så lenge den ikke smaker surt, men det er så utrolig mye bedre med dyr deilig kaffe. Mmm! Jeg kjøpte også med en skje som kan klipses på posen. I gull selvfølgelig, vi er litt overbegeistret for interiørting i gull begge to.

coffeeOg ups, måtte bare ha med noen makroner også. Så søte og så gode til kaffen. Siden det var kveldskaffe så er det jo lov med noen småkager til.

DSC_8865 Fine presskannen vår i gull ♥

DSC_8868

Broderlig fordeling av makronene så vi fikk akkurat like mye hver. Den blå var med mint og sjokolade, Den lilla er jeg usikker på og den grå er med lakris og sjokolade. Sistnevnte var helt klart best.

DSC_8852DSC_8858Ser ut som en mini burger hihi!

Del gjerne bloggen min hvis du har lyst. Du kan også følge den på facebook her eller ved å melde deg på email nyhetsbrev på knappen nede i høyre hjørnet.

Advertisements

2 thoughts on “Kaffesnobberi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s