Palæo stenaldermad

DSC_8739 I går stilte København med deilig høstvær. Det var sol og knallblå himmel. Da er det så fint å bare rusle rundt i gatene og ikke gjøre noe som helst. Akkurat slik som søndager burde brukes. Et vennepar fra Norge var på besøk så vi møtte de på Torvehallerne som er to store mathaller rett ved nørreport stasjon. Der har de det meste magen skulle ha lyst på av mat og drikke, pluss kjøkkenutstyr og diverse.

DSC_8737Vi var dessverre ikke så sultne og skulle videre så vi bestilte en juice og kaffe på Palæo. Jeg er ikke noe diett menneske, jeg synes det er fint å spise litt av alt og veldig mye iskrem. Men jeg liker veldig godt det meste de har på Palæo og synes det er et bra konsept. Du får tilogmed tak i mat fra de på 7 eleven her, det er topp å ikke alltid spise usunt på vei hjem fra byen eller når man er på farten. Tommel opp for sunn fast food.

DSC_8747

DSC_8746Det er alltid fint å prøve ut noe nytt, så denne gangen ble det en Chilien juice. Den inneholder eple, jordbær, sitron og chili. Jeg er veldig glad i mye chili i maten, og denne var ihvertfall sterk nok. Fikk litt chili sjokk når jeg var ferdig med den.

DSC_8753Godt kæresten er hjemme igjen så vi får tatt litt fine bilder. :)

DSC_8749Torvehallerne 2DSC_8770Så var det ut igjen og nyte solen. ♥

Advertisements

2 thoughts on “Palæo stenaldermad

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s