Green smoothie

DSC_8848Starter dagen med en smoothie igjen. Har vist blitt litt hektet, det er så deilig å være hjemme på mitt eget kjøkken hver dag og ha verdens beste tid. Håper jeg fremdeles får tid til å lage smoothie til morgenmad når jeg begynner å jobbe igjen, det krever jo ikke mer enn et par min og de fleste ingrediensene kan man ha i fryseboksen så det burde jo gå bra.

DSC_8839

Her er oppskrift:

1/2 avokado

Noen mandler

1 mini pose med tropisk smoothie blanding (ananas, papaya, mango)

Litt fryst brokkoli

3 fryste spinat kuler

1/3 banan

Mandelmelk/ vanlig melk

Bland det sammen i ca 1 min. Jeg elsker å ha avokado i smoothie, da blir den kremet og god. Det er også fint å kamuflere litt brokkoli oppi, bare pass på at det ikke blir for mye for da smaker den ertesuppe. ;)

DSC_8847Pyntet den med dette flotte ananas sugerøret som jeg fant på Tiger. :P

Nå skal jeg på fitness world og pumpe litt jern! .)

Advertisements

One thought on “Green smoothie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s