Karamel Sutra Core Ice Cream

icecreamDSC_8902“You can`t buy happiness but you can buy ice cream and that`s kind of the same thing.”

Oh yes! Magen min ble ihvertfall overlykkelig av at det hoppet nedi en halv boks med Ben and Jerry’s i den. :) Jeg syns Ben and Jerry’s er litt i overkant dyrt, men denne var på tilbud så da måtte den vist oppi handlekurven. Stor glede med god iskrem på tilbud. Min yndlings Ben and Jerry’s is er med kirsebær og sjokoladebiter, men den har jeg ikke sett på mange år dessverre. Håper jeg finner den igjen en gang.

DSC_8909Jeg ble absolutt ikke skuffet når jeg kom hjem, tok av lokket og innså at det var flytende karamell i midten av isen. Jeg burde vel kanskje ha skjønt det siden den heter Karamel Sutra Core. Det er altså en sjokolade og karamell is med sjokoladebiter og myk karamell inni. En fin fin kombinasjon.

benandjerrys

Jeg serverte den med litt ekstra karamell og sjokoladebiter, bare sånn for å toppe det helt. Manglet kun en desj flødeskum og en flødebolle.

DSC_8923 DSC_8924Prøvde å ta noen fine bilder, men det er litt vanskelig når det er vinter og lite lys. Håper du som leser fikk vann i munnen allikevel, så er målet nådd.

DSC_8905God tirsdagskveld! :)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s