Skull powder brush

DSC_8949DSC_8832Ingen bra blogg uten litt sminke fjas? Endelig har jeg fått meg en ny pudderkost, og den er så fin så den må nesten vises fram. Jeg har hatt den samme kosten i over 10 år fra Make Up Store, og jeg liker den så godt men den har begynt å bli ganske slitt. Så på høy tid med en ny.

DSC_8933Jeg har prøvd å finne lignende koster fra andre merker men jeg syns ikke noen har sett store nok ut. Liker str på denne, så går det fort å få litt pudder i fjeset. Heldigvis har jeg en bestevenninne i Oslo som var så snill å gå innom Make Up Store for meg og kjøpe ny, siden de ikke har butikk i København. Jeg skulle bare ha en vanlig en, gleden var derfor stor når hun hadde kjøpt en special edition med en liten søt hodeskalle på isteden. Lykke!

DSC_8935

DSC_8834DSC_8947Nå blir det ekstra gøy å sminke seg, små gleder i hverdagen er viktig.

DSC_8833

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s