Presang på døren

DSC_8998Stor glede å komme hjem fra trening til presang fra søsteren min og kjæresten som bor i Norge. :) Jeg har bursdag i morgen og hele familien bor i Norge, så ekstra stas å få en stor pakke på døren da. Jeg savner familien min, men heldigvis er det ikke så lenge til jul, da skal vi en tur til Bergen på besøk. :)

glassVi har disse whiskey glassene fra før fra Normann copenhagen, men har selvfølgelig klart å knuse ett. Da er det fint å få noen nye. Jeg syns glassene er så stilige, og de er veldig gode å drikke av. Akkurat passe tunge i hånden.

DSC_9004 DSC_9010DSC_9012Nå står de pent og pyntelig i vår lille bar i stuen. Selvfølgelig har vi et par små hodeskaller der også. De har jeg kjøpt på ferie i Mexico. Prøver å ikke ta helt av med hodeskalle fetisjen vår, men det er ikke så lett. Har nok et hjem som er overfylt av de om noen år. Hehe.

FullSizeRender (1)

Jeg fikk også to fine kort fra snille mamma og mormor. De har gitt meg en litt flatere presang innpå kontoen. Det kommer godt med, så kan jeg kjøpe meg litt is og øl. :D

Det er i morgen har jeg bursdag yay! Gleder meg! Jeg elsker å ha bursdag.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s