New haircut

DSC_9068I dag har jeg endelig vært en etterlengtet tur til frisøren. Så deilig å klippe litt sveis på håret igjen, utvokst bob er ikke så fint når det begynner å bli langt. Fristet litt å klippe boben opp igjen, men det er så digg å få alt opp i en knott igjen. Håret er alltid så glatt og glansfullt når frisøren vasker og føner det, men jeg liker best å ha det litt mer bustete. Kæresten var riktig happy for han liker det best når det er glatt og flatt. Hihi.

FullSizeRenderJeg var på en frisørsalong på Nørrebro som heter Hårlogen. Så hyggelig lille salong og jeg ble ikke skamklipt, som enkelte frisører har en tendens til når man sier “klipp bare litt”. Litt er tydeligvis mye hos enkelte. Kommer definitivt til å fortsette å klippe meg her. Tok et lite bilde av interiøret mens jeg ventet på tur. :)

DSC_9019

DSC_9047Etterpå gikk jeg en liten tur i parken med kæresten og fikk han til å ta noen fine bilder av meg mens det fremdeles var lyst ute. Må ha litt bilder til bloggen jo, kan ikke bare ta bilder av mat og is. Tror det var rundt 15 grader i dag, håper det blir en stund til det blir vinter og snø. Er ikke helt klar for lue og flatt hår ennå.

DSC_9023DSC_9060Et lille ekorn på tur.

DSC_9072 DSC_9069Nå skal jeg prøve å slepe meg på trening. Ekstremt vanskelig å komme seg ut av døren noen ganger, spesielt når det er bekmørkt ute.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s