BURSDAGS BONANZA DEL 2

DSC_9265DSC_9263Her kommer litt flere bilder fra bursdagsfeiringen min. Føles kjipt å skulle skrive om hvor hyggelig vi hadde det når det skjedde terrorangrep i Paris samme kveld. Terror er forferdelig, og når det i tillegg skjer så nærme blir det ekstra ekkelt. Uff… :(

DSC_9269The love of my life. Fremdeles bims forelsket etter 2 år sammen. ♥

DSC_9287 Etter å ha trasket rundt i København i noen timer var det på høy tid med en lille drink igjen. Vi havnet på Cube bar som er en del av Scandic hotel på Vesterbro. Gode drinker, men litt mye sukker i de etter min smak. Jeg liker best å spise søte ting, ikke å drikke de. Over er kæresten sin yndlingsdrink, Old fashioned med en ny vri. Winter old fashioned. Den inneholder kanel og appelsin i tillegg til det som ellers skal være oppi, Diplomatico rom og Angostura bitter.

DSC_9291 DSC_9277 Og en espresso martini til meg. Mmm! Ikke like god som søster Helene lager de, men nesten.

DSC_9270Etterpå gikk vi videre til madklubben på vesterbro hvor vi skulle spise. Siden det var en time til bordet vårt var klart ventet vi i den fine baren ved siden av. En av favorittbarene mine i København. Jeg er usikker på hva den heter, men den er en del av madklubben. Jeg la min elsk på elghode lampen fra northern lighting, som vanlig. Jeg elsker den lampen, og på et eller annet tidspunkt skal den bli min. Synes den er altfor dyr, 10.000 kr koster den. Esj! ;p

DSC_9305DSC_9303DSC_9304Lager en egen bloggpost om madklubben her seinere.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s