Shop amok

DSC_8776Siden jeg er arbeidsledig var planen å ikke kjøpe noe som helst før jeg har fått meg jobb. Spare pengene, være fornuftig og økonomisk, noe jeg er veldig flink til hvis jeg må. Har jo absolutt alt jeg trenger av klær og sko, men allikevel ikke. Hehe. Jeg har litt mange sko, men vesker har jeg ikke så mange av, kun et par stk som jeg liker veldig godt. Vi var ute å vindushoppet litt her om dagen, og jeg skulle KUN kjøpe julegaver. Det gikk fint…

DSC_8784…helt til vi var innom NORR i Pilestræde, rett ved Strøget. Ups! Kom vist ut med en gigant pose. Nesten like stor som meg selv. Fine butikken, de har så mye kult. Jeg fant to vesker som jeg bare måtte ha. Den ene, fra et merke som heter Markberg, ser dere under. Den har pels (falsk selvfølgelig) og lenker. Så den ble bare nødt til å være med meg hjem. ♥

DSC_8884
DSC_8878DSC_8876Fine vesken! Den andre er en stor shopping bag med krokodilleskinn (fake det også) Den må jeg vise på et seinere tidspunkt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s