Drink good beer

DSC_8816

Utepils er noe av det beste med sommeren, litt trist at det er noen mnd til neste gang jeg kan drikke øl med sol i fjeset. Heldigvis er det riktig mange hyggelige steder å sitte inne og nyte øl i København. Denne gangen har vi faktisk vært i en hotellbar, det er ikke ofte, og det blir heller ikke siste gang vi kommer hit. Hotellet heter Skt. Petri, og det var veldig fint med hvite duker og fremragende service.  Vi hadde et vennepar som bodde her, og rommene er visst også helt topp. Det ligger midt i sentrum, så beliggenheten er også perfekt for de som skal en tur til København.

DSC_8811

DSC_8790

Vi er veldig glad i IPA begge to, og servitøren (tjener på Dansk) kom med en hel del spennende flasker å velge mellom. Valget falt på en fra Evil twin brewing og en fra Rocket brewing company.

DSC_8794

DSC_8796

Denne heter Zero gravity brett IPA og er fra Rocket brewing company. Den var skikkelig god, hadde en fin frisk smak og smuk farge. Denne må vi se om vi kan få kjøpt på en eller annen butikk. Gjorde jo heller ikke noe at etiketten var så kul. Jeg kjøper ofte øl fordi flaskene er fine å se på. ;)

DSC_8821beer

Den andre var en imperial India pale ale fra Evil twin brewing som het Molotov cocktail. De fleste har sikkert smakt ølet til Mikkeller? Hvis ikke kan jeg varmt anbefale det, det er så godt. Dette er derimot Mikkellers tvillingbror sitt bryggeri. De har visst blitt uvenner, derav navnet Evil twin.

Og nom nom nom! Denne var helt fantastisk! Ble også litt småfull, for det var 13% alc i den. Ups. Jo sterkere øl jo bedre smak. Vi fikk tips av servitøren om å komme tilbake etter nyttår for da får de inn en special edition av denne som heter metal beer eller noe i den duren. Den må jo testes!

DSC_8793

Beer is not the answer. Beer is the question. “Yes” is the answer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s