Madklubben Vesterbro

DSC_9309DSC_9312

På bursdagen min var vi på Madklubben på Vesterbro for å spise middag. Madklubben er et supert konsept der det ikke er svindyrt å spise. Du får en treretters for 325 kr, og det er ikke så verst. Det er også god stemning, masse mennesker og effektive servitører. Maten kommer når den skal og det mangler aldri noe i glassene.

Madklubben har forskjellige restauranter i København med annerledes tema for hver. Vi har testet Madklubben steak før, og den er også topp. Anbefaler å booke bord på forhånd, siden det er veldig populært og stort sett fullt.

DSC_9310DSC_9326

Før maten hygget vi i den lille baren ved siden av. Her er det førsteklasses bartendere som vet hva de driver med, det er alltid god underholdning å se på at de mikser cocktails. Vi fikk en lille drink og Mikkeller IPA øl. Mmm.

DSC_9329

DSC_9313

Denne flasken med Gin var så lekker at den bestilte kæresten på nettet mens vi satt i baren. Og i dag kom den i posten! Gleder oss til å smake, og den kommer til å se så fin ut i den lille barvognen vi holder på å lage. Poster på bloggen når den er ferdig.

madklubben

Så fikk vi mat, og det var så godt. Fikk ikke tatt så mange bilder, det er viktig å hygge rundt måltidet og ikke knipse til maten er kald. Isen med julestæsj var toppen av måltidet, den hadde jeg gledet meg til hele dagen. Trillet nærmest ut derifra etterpå, en lille smule stappmett. Vi gikk for 3 retters som var dette:

VESTERBRO´S GREATEST

Julegravad laks eller Kartoffel-porresuppe

– – –

Colorado roast (skæres selv ved bordet – steges medium/rare) Helstegt oksecuvette + pommes frites + grøn salat + pebersauce

– – –

Sundae Julekage + romrosiner + espressoguf + vaniljeis

– – –

Fine folk, en så hyggelig bursdagsfeiring. :D

DSC_9354

Glad, træt, full og mett. Akkurat sånn det skal være når man runder 32 år!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s