Pink flamingo burger

DSC_9669

Tenkte jeg skulle komme med et lite middagstips. Jeg elsker hamburgere, og de kan fint spises ofte hvis de sunnifiseres litt. Denne hadde vi til middag i går. Oppskriften er enkel:

1 pakke karbonadedeig (hakkebøf)

1 egg

1 ss mel

Litt salt, pepper og chili

En neve fersk basilikum

2 gulrøtter (raspet)

Bland sammen til en deig, flat til 4 burgere og steik.

DSC_9665

Brødene er ferdigkjøpte fullkornsboller. Det er like godt som lyse boller på burgere. Jeg kunne jo også ha laget de selv, men det er jeg litt for lat til, så da blir det den enkle måten. Varm de litt i ovnen, da blir de best.

DSC_9675

Så er det bare å dandere sammen med det du har lyst på. Vi hadde ketchup, sennep og blåmuggost på. Legg osten oppå burgeren så smelter den og blir ekstra god. Også masse spinat, som er mye mer næringsrik enn vanlig isbergsalat. Pynt med en flott rosa flamingo (kjøpt på Tiger) og en cherrytomat, så blir den ekstra lekker og holder seg sammen.

DSC_9661.JPG

DSC_9687

Fikk også ekstremt lyst på is, jeg er litt sukkerjunkie. Vanskelig å kun spise sukker i helgene, men jeg prøver. I går kveld gikk det særdeles dårlig, så det ble kakao med is til dessert. Bildene er ikke spesielt bra, det var mørkt og rotet litt med kamera linsen. Dette er en ny is fra Ben & Jerry`s med cinnamon buns, altså kanelbolle. Den var altfor god, smaker en blanding av is, pepperkakedeig og kanelbolle. Nom nom! Vi har to bokser, så får prøve å ta noen bedre bilder en annen dag. ;)

DSC_9694DSC_9691

God kveld!

Advertisements

One thought on “Pink flamingo burger

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s