Cafè Granola and Ice cream ♥

DSC_9776

I dag hadde vi en lille lunch dait på Fredriksberg. Det er så koselig og fint der. Mange små butikker som selger fine dyre ting man egentlig ikke har bruk for, og masse hyggelige kafeèr og restauranter. Vi har veldig lyst til å finne en leilighet der, men må smøre oss med tålmodighet inntil jeg har funnet en jobb eller vi vinner i lotto. Det er jo lov å håpe.

DSC_9779

Etter å ha ruslet rundt litt og sett opp på alle leilighetene vi gjerne vil bo i havnet vi på Cafè Granola. En så smuk, ganske lille kafè, men vi fikk heldigvis et bord. Det var inni et hjørne med lite lys, så fikk ikke tatt så mange fine bilder der. Men det er jo en god grunn til å dra dit igjen om ikke så altfor lenge.

DSC_9795

Lunsjen var fortreffelig, eller fremragende som kæresten sa. Servitøren var riktig sød og hyggelig, så det ble en koselig dait med god mat og god øl.  Og tannpirkere med mint på tuppene. Vi spiste mørbradbøf med bløde løg og agurkesalat begge to. Prosjonene var ikke så store, noe som var perfekt, for da hadde vi plass til dessert også.

DSC_9796DSC_9798

Og jeg måtte selvfølgelig ha is! Tror den må ha vært hjemmelaget for den var veldig kremet og deilig. Litt små kuler og litt lite flødeskum, men ellers perfekt. En sjokolade, en pistasj og en kokos kule.

Nå får jeg straks fint besøk av min ene bestevenninne fra Oslo. Glede! :D

Advertisements

2 thoughts on “Cafè Granola and Ice cream ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s