Relaxing breakfast

DSC_9701

Kæresten er ofte på vei til jobb når jeg våkner til liv. Han er et A-menneske og jeg et B-menneske. Jeg prøver å tilpasse meg så godt som jeg kan, men hjernen min slår seg ikke helt på før jeg har vært våken en stund. Akkurat som en supertreig pc som er slow mow med å starte. Jeg skulle ønske jeg var et A-menneske som hoppet opp av sengen akkurat når jeg våknet. Da hadde jeg fått utrettet en god del mer i livet, men nei. Heldigvis våkner jeg tidligere jo eldre jeg blir, så det går jo litt den rette veien. Jeg nyter uansett big time å kunne sove så lenge jeg vil og late meg i sengen mens jeg kan, før jeg skal ut i arbeidslivet igjen. Når jeg jobber er jeg pliktoppfyllende og kommer alltid tidsnok på jobb, selv om jeg hver dag helst vil bli under den deilige dynen.

DSC_9713

I dag skulle kæresten heldigvis ikke på jobb, så da kunne vi ha en hyggelig lille morgenmad sammen. Jeg er ikke så glad i å lage middag, men brunsj og morgenmad er jeg god på.  Vi har så mange fine kopper fra Bahne som er en av yndlings interiørbutikkene mine her i Danmark. De har så mye fint, det er litt billig og litt dyrt. En god kombo.

DSC_9706

God kaffe i fine koppen ♥

DSC_9736DSC_9703

Det ble selvfølgelig en smoothie også, har jo en lille smule dilla på det. Denne er med jordbær, banan, spinat, rødbeter, avokado og brokkoli. Nom nom! Fint å få i seg en del grønsaker til frokost.

DSC_9722DSC_9723

Jeg elsker å trene, men jeg sliter alltid med å komme meg ut døren. For meg er det derfor smart å ta på treningstøy med en gang jeg har stått opp. Da MÅ jeg jo nesten dra meg avgårde. Og det funker stort sett veldig bra, også i dag.  Hadde en slitsom styrkeøkt på Fitness World. Det er så fint å kunne trene før folk kommer fra jobb og det er en haug med andre mennesker der. Burde jo ta noen treningsbilder, men det er litt flaut. Hihi! Får se hva det blir til. ;p Nå skal vi gjøre noe annet gøy, nemlig pynte barvognen vi fikk i går. :D Tar noen fine bilder og viser her når den er ferdig.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s