Avocado ice cream

DSC_9928

I helgen lagde jeg avokado iskrem. Jeg skulle egentlig servere den til venninnen min som var på besøk, men den måtte tine på kjøkkenbenken i over 1 time før det gikk an å få en skje nedi den. Hard som en mustein, selv om jeg var flink og rørte i den hver halvtime sånn ca, mens den frøs. Så vi fikk dessverre ikke tid til å konsumere den. I dag hadde jeg derimot tid og fikk endelig smakt på den.

DSC_9935DSC_9948

Oppskriften har jeg stjålet fra Kristine Weber sin fine blogg. Hun lager mye sunn, proteinrik muskelmat. Jeg endret bittelitt, her er den:

Avokado iskrem:

3  avokado

1 boks kokosmelk

Litt stevia (til du syns den er søt nok)

En scoop vaniljeproteinpulver

2 never spinat

saften fra en lime

Kjør alt sammen i blenderen, og putt i en boks i fryseren. Rør om ca hver halvtime, så blir den ikke så krystallisert. Min ble, men god allikevel. Du kan også helle blandingen i en ismaskin hvis du har det.

DSC_9916

Vi har kjøpt noen små søte iskjeks. De er nok ikke så sunne, men fine å servere iskrem oppi. Pyntet også med litt sukkerstrø på toppen. Den smakte veldig sunt, friskt og godt, minus iskrystallene. Neste gang skal jeg ha oppi johannesbrødkjernemel.  Det gjør isen mer kremet, så blir den ikke altfor hard. Da blir det også lettere å lage fine kuler.

avokadois

Jeg burde definitivt kjøpe meg en ismaskin og eksperimentere litt mer med sunne varianter. Da kan man jo spise is hver dag, også til frokost sånn som i dag. ;)

DSC_9926

Advertisements

2 thoughts on “Avocado ice cream

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s