Jul i Tivoli

DSC_9818

Nå er det bare en mnd til jul, så da er det vel lov å begynne med litt julestemning? De har pyntet til jul i Tivoli, og da var det på sin plass å ta en tur dit for å hygge og se på alle juletrærne. Vi tok noen fine bilder, selv om det ble ganske bekmørkt etterhvert.

DSC_9409DSC_9401

Fine karusellen. Den er fast inventar i Tivoli.

DSC_9411

Og selvfølgelig måtte vi ha kakao med flødeskum å varme oss på, mens vi gikk rundt og kikket på alle de fine lysene og pynten. Det var jo iskaldt. Min fikk også en desj med myntevodka. Oh joy! Det var nam! Kæresten kjøpte seg gløgg, men det er ikke min favoritt, så heller kakao.

DSC_9442

Vi avsluttet Tivoli besøket som vi pleier, på Færgekroen. Nå hadde de brygget sitt eget juleøl, så det måtte selvfølgelig testes. Sammen med en skål usunn pommes frites med chilimajo. Perfekt ølmat. Det var litt for kaldt til å bli sittende der for mer enn en øl, selv om vi hadde varmelamper og pledd. Håper vinteren snart er forbi.

DSC_9430DSC_9432

Fikk skikkelig julestemning ihvertfall. Kanskje vi skal pynte litt mer hjemme i år. Jeg pleier kun å sette fram dorullnissen jeg lagde på et juleverksted for noen år tilbake.

DSC_9399

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s