Time to get a job

DSC_0114DSC_0121

På tide å få seg en jobb! Jeg er absolutt ikke lei av å være arbeidsledig, det er superdeilig. Sove lenge uten vekkerklokke hver dag er litt for nice. Men dessverre betaler ikke husleien og isen seg selv, I wish! Heldigvis kan jeg godt like å jobbe, så jeg gleder meg faktisk til å finne noe. Forhåpentligvis noe som har med 3D å gjøre. Denne uken har jeg jobbet flittig med CVen min. Den er sånn ca ferdig, men nå skal man jo ha bilde av seg selv også. Syns det passer dårlig med et selfie, så jeg fikk kæresten til å ta noen portrettbilder av meg. Nå må jeg bare finne ut hvilket jeg skal bruke. Jeg vil jo se litt seriøs og smart ut, men jeg vil også at det skal være litt avslappet. Jeg søker jo tross alt en kreativ jobb. Skriv gjerne i kommentarfeltet hvis det er et du syns funker.

DSC_0133.JPG

Ved å hvile haken på hånden ser man visstnok ekstra  intelligent ut. Ja, det syns jeg også hihi.

Jeg holder også på med porteføljen min. Den viser det fineste jeg har laget, problemet er bare at jeg har over 10 år med illustrasjoner som skal være med. Kill your darlings heter det, og det er akkurat det jeg holder på med. Jeg vil jo helst ha med alt, så ting tar tid. Jeg er oppe i 18 sider nå, så må vel korte ned litt. En liten smakebit ser du under, det blir forsiden, men jeg er litt usikker på om den kommer til å se helt sånn ut. Fin start ihvertfall.

Hilde 3D Portfolio

I tillegg til CV og portefølje lager jeg også en showreel. Det er en kort film som viser animasjonene jeg har laget. Problemet er der også at den blir altfor lang. Og jeg har kuttet og kuttet. Ender vel opp med å lage en lang og en kort. Planen er å være ferdig i løpet av uken, så jeg kan begynne å sende søknader til firmaer. Jeg gleder meg og gruer meg, litt lenge siden jeg har søkt jobb nå. :/

DSC_0131

Men alt pleier å ordne seg for flinke piker! :D

Advertisements

4 thoughts on “Time to get a job

 1. Lykke til med jobbsøk :)
  Om du ikke har en webside, anbefaler jeg det. Da kan du legge ved så mye du bare vil i tillegg til en kort showreel.
  Jeg laget siden min på wix.com. Ga opp å sitte og knote i Dreamweaver.

  Også likte jeg best de to siste bildene :)

  Synnøve

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s