Friday ♥

DSC_0152.JPG

Det er endelig fredag hurra! :D Da passer det bra med Gin & Tonics og rød leppestift etter jobb. Nå har jo faktisk ingen av oss vært på jobb i dag, men jeg har vært på trening og hos tannlegen, så da er det ekstra deilig med en lille cocktail for å starte helgen. Spesielt siden jeg hadde null hull! :D Jeg fikk allikevel beskjed om å begynne å bruke tanntråd, as usual. Jeg bruker tanntråd hver eneste dag, selv når jeg kommer full hjem fra byn. Det virket ikke som tannlegen trodde helt på meg.. urettferdig!

DSC_0146.JPG

Men, tilbake til gin & tonicen! Første gang jeg fikk en gin & tonic synes jeg den smakte esj og jeg klarte ikke engang å drikke den opp. Og jeg drakk det ikke på mange år etterpå, før jeg fant ut at det er enormt stor forskjell på en god og dårlig gin. Tonic vannet har også mye å si.

I dag har vi testet ut en ny tonic fra Fever-tree og den var supergod sammen med Bombay sapphire east gin. Pluss litt lime og isbiter. Vi hadde både skall fra limen og limebiter oppi.

hilde og david

Sånt blir det god stemning i hjemmet av, og et par selfies med kæresten. :) Jeg tåler jo ikke noe som helst, så ble litt småbrisen av en. Nå er vi straks på vei til middag hos et vennepar, vi får visst flere cocktails der pluss kjøtt som har stått i ovnen i et døgn sånn ca, så dette må bare bli en bra fredag. Morgendagen blir kanskje ikke like bra. Hihi!

DSC_0151.JPG

God helg!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s