Advents øl

DSC_0255

I dag var det visst plutselig 1 adventssøndag. Vi bryr oss fint lite om det, siden vi ikke er kristne, MEN når det er en unnskyldning til å drikke øl så er det altså helt okei å feire litt. Sånn er det også med alle fridagene kristendommen har sørget for. Sånn som påskeferien, den er helt topp, pluss påskeegget, ikke minst. Jeg syns også at de kunne lagt inn enda flere fridager når de først holdt på, men men. Jeg elsker også å feire jul, men det er fordi solen snur og familie, juleøl, julemat, julesokk og gaver er fine ting. Nok om det, i dag var det på tide å teste den første pilsen i advent “lysestaken” vår.

DSC_0273.JPG

Ølene er en Nicolas Vahé delikatessepakke – Advents øl. Han er visst en fransk kokk, og tydeligvis en flink nok ølbrygger. Nr 01 er en tradisjonell blond ale. I dag ble den kveldsmat sammen med en pæreterte jeg lagde til kæresten (for å være flink husmor) for en stund siden.  Og en stor desj med flødeskum.

DSC_0281.JPGDSC_0290.JPGDSC_0286.JPG

Riktig smuk farge på ølen, og den smakte passe frisk og godt. Synd vi ikke hadde en flaske til. Den neste i rekken er en brown ale, og den skal testes ut neste søndag. Ellers er det vel på tide å pynte litt til jul, men det har altså ikke skjedd ennå. Jeg har det altfor travelt med å være arbeidsledig. ;p

Og ja, jeg drikker ikke kun øl, spiser is og godis. Jeg trener også en god del, og i dag fikk jeg skvist inn en siste treningsøkt for uken. 5 X 4 intervaller. Slitsomt, men jeg hørte på det nye albumet til Danzig, så da gikk de 55 minuttene fort. Tok også et flott treningselfie i garderoben etterpå.

Nå skal vi se siste episoden av Jessica Jones. God søndag!

Advertisements

5 thoughts on “Advents øl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s