Underground Ice cream

DSC_0209.JPG

Helgens iskrem ble konsumert i går, og jeg tok selvfølgelig noen bilder sånn at jeg kunne dele den her på bloggen. Kjøpte en ny iskrem fra Underground med bringebær og lakris. Alltid gøy å teste ut noe nytt og denne var skikkelig god. Noen ganger blir det for mye lakrissmak i isen syns jeg, men ikke i denne.

DSC_0217

Jeg kjøper ofte is fordi emballasjen ser fin ut, sånn som med mye annen mat og drikke. Og denne boksen var søt syns jeg. Men isen var litt guffen farge på, mintgrønn beige aktig farge på en måte. Men den falt ned i magen på høykant allikevel, sammen med litt lakrissirup og noen kirsebær.

DSC_0232DSC_0226

Ellers har vi bare hygget i helgen. Her er noen bilder fra middagen på fredag. Vi fikk kjøtt med hasselbakte poteter, og en altfor god saus. Jeg har ikke fått hasselbakte poteter på mange år, det skal jeg begynne å lage oftere for det er veldig godt.

DSC_0198

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s