New tattoos

DSC_0322.JPG

Jeg elsker tatoveringer og endelig fikk jeg tatt noen nye. Jeg har et par på armene fra før av så jeg har lenge hatt lyst på mer. Denne gangen fikk pappa tatoveringen min selskap. Det ble en fin sommerfugl nederst på armen, og en barberkniv lengre oppe med en D på. For kæresten. Han har allerede tatovert en liten H i et hjerte på sin arm, så jeg hadde også lyst på en D. ♥

DSC_0378DSC_0315.JPG

Jeg tatoverte meg hos flinke Andreas, sjekk ut fb siden hans her.  Han jobber på Custom Made Ink som ligger på Ørestad.

DSC_0328.JPGDSC_0313.JPG

Jeg går nesten bare med svarte klær, minus noen kjoler og skjørt med farger om sommeren. Derfor syns jeg det er fint å pynte opp kroppen med litt fargerike tatoveringer. Jeg vet godt at det er mange som syns det ikke er noe fint, men hver sin smak. Og min kropp, mitt valg.

Spørsmålet folk med tatoveringer får oftest er “hva skal du gjøre når du blir gammel?”. Et utrolig teit spørsmål som jeg ikke forstår helt. Jeg skal ihvertfall se awesome ut, med rød leppestift og masse tatoveringer. :D

DSC_0380.JPG

Det er nesten ett år siden jeg tatoverte meg sist, og jeg hadde helt glemt at det faktisk gjør ganske så vondt. Det virket som en strålende idè å ta to på en gang, auau. I dag er armen min vond og litt hoven og pakket inn i plasfolie. Deilig! Gleder meg til de gror. Også kjipt at jeg ikke får trent så mye styrke på noen dager, men det er blå himmel og sol så får ta noen turer i parken istedet.

DSC_0350.JPGDSC_0366.JPG

Litt utslitt men fornøyd. Plutselig fikk jeg vist en sleeve. Ups ups.

Håper dere syns det ble fint mamma og pappa. ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s