Adventskalender

DSC_0382

Jeg har hatt planer om å lage en pakkekalender til kæresten lenge, men det var jo så lenge til desember. Så det ble bare ikke gjort, inntil det plutselig var 1 Desember i går. Ups! Da var det bare å ta turen ut å for å finne små billige ting til kalenderen. Nå var det lettere sagt enn gjort, det er altså ikke lett å finne 24 stk kule duppeditter til en mann, som ikke også ruinerer lommeboken. Men noe fant jeg jo, også supplerte jeg med litt ting vi begge kan ha glede av, pluss godis.

DSC_0393.JPG

Dagens selfie, mens jeg fremdeles var veldig optimistisk til at jeg kom til å finne 24 fine ting på få timer. Jeg kjøpte meg også en forfriskning på veien hjem, cocomax kokosnøttvann. Jeg har kun drukket det rett fra en kokosnøtt på stranden i Mexico. Da var den en smule varm, smakte veldig mye bedre når den var iskald.

Jeg ville gjerne få kalenderen ferdig til kæresten kom fra jobb, det tok mye lengre tid enn jeg hadde trodd å pakke inn tingene. Pjuh! Men ferdig ble den, og kæresten ble superglad. Pluss at vi har fått litt jule”pynt” på soverommet.

DSC_0392.JPGDSC_0386.JPG

Jeg kjørte fin stil med gull, sort og hvitt. Papiret, og de elendige tall klistremerkene, som bare faller av, er fra Søstrene Grene. De har mye billig fjas, men stort sett dårlig kvalitet. Det funker uansett fint når det gjelder innpakning, siden det bare blir kastet etterpå allikevel.

Advertisements

One thought on “Adventskalender

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s