Sunn marsipan

DSC_0444.JPG

I går fant jeg sunn marsipan i butikken, måtte nesten kjøpe med meg litt hjem. Jeg er egentlig ikke noen stor fan av marsipan, minus kolibripølsene med gul marspipan og fargestrø på toppen, som de selger til påske. De er supergode. Men jeg kjenner mange andre som elsker marsipan, så jeg tenkte å gi litt vekk i julegaver. Det skader jo ikke at den er sukkerfri og litt sunnere så lenge den smaker godt. Det er nok av sukkerbomber å putte i seg ellers i julene

DSC_0441.JPGDSC_0446.JPG

Jeg fant til og med en sukkerfri marcipankonfekt, fra isis. De var visst litt uheldige med det navnet. Lurer på om jeg skal lage noen søte figurer av marsipan pølsen, kanskje et par små griser. Men da må jeg kjøpe litt konditorfarge først.

DSC_0419.JPGDSC_0426.JPG

Ellers er jeg en lille smule misunnelig på den fine kalendergaven kæresten åpnet i dag tidlig, en notisbok i gull. Det var jo jeg som kjøpte den, tror jeg må kjøpe en i gave til meg selv også.

DSC_0421.JPG

Fine boken ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s