Mother pizza

I går kveld var jeg ute og drakk et par øl med en venninne. Vi var i Kødbyen, som er et område på Vesterbro med mange gamle industribygninger. Det er veldig gøy å gå ut der, massevis med barer, gode restauranter og noen nattklubber. Så absolutt verdt å ta turen dit om du er i København og er sulten eller tørst. I helgen har de også julemarked der, og det tror jeg vi tar en tur på i morgen.

Mother pizza kødbyen 6.jpg

Etter en nom nom Yippie IPA på Fermentoren ble vi sultne og fant ut at pizza var en god idè. Pizza er alltid en god idè på en fredag. Vi havnet på Mother pizza, og selv om vi måtte vente på bord i ca 45 min, så var det vel verdt ventetiden. Jeg har vært der noen ganger tidligere, og jeg blir aldri skuffet. Pizzaene er laget på surdeig og jeg tror også det stort sett er økologiske ingredienser i det meste.

Mother pizza kødbyen 4.jpg

Etter å ha ventet i den lille hyggelige baren de har rett ved siden av, fikk vi endelig bord. Valget falt på en gorgonzola, og en burrata pizza, som du kan se på de fine mobilbildene mine. Pizzaene er veldig store, så det hadde egentlig holdt fint å dele en, men vi klarte å stappe de i oss allikevel. Det smakte fortreffelig, som vanlig.

Mother pizza kødbyen 2.jpg

Sannsynligvis har Mother Københavns beste pizza. Men det vet jeg egentlig ikke noe om, for jeg har ikke testet så mange andre pizzarestauranter her. Om du er i København og har lyst på pizza, så anbefaler jeg ihvertfall å ta turen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s