Warpigs

 

Det er lett for å falle ned i sofaen sammen med kæresten på en søndag, spesielt når det er kaldt, blåser ute og småregner. I dag tok vi allikevel luene på, og turen gikk til Kødbyen for å sjekke ut julemarkedet der. Det var skuffende lite, men vi fikk smake på god gin & tonic, så det var fint nok.

DSC_0498.JPG DSC_0499.JPG

Altfor kaldt er det til å sitte ute å spise mat, så vi gikk på Warpigs, en restaurant i Kødbyen som serverer riktig god øl og mat.

Warpigs er topp! Rock`n`roll, svin og hjemmelaget øl. De har god plass til å sitte, enten i vinduene, ved langbord eller utenfor. Og servitørene er veldig hyggelige. God stemning med andre ord.

DSC_0542.JPGDSC_0507.JPG

Selvfølgelig måtte vi ha litt øl, og valget falt først på Big drunk baby IPA og Lazurite IPA. Drunk baby var helt klart best, men en lille smule sterk med 9.0%.

DSC_0514.JPG

Matkonseptet er også fint, du kan velge om du vil ha stor, medium eller en lille porsjon med kjøtt og tilbehør. De hadde også noen vegetaralternativer, og typiske ølsnacks som friterte sylteagurker osv. De skal helt klart testes ut neste gang.

Vi kjøpte litt diverse som vi kunne dele på: kjøtt, sylteagurker, potetsalat og coleslaw. Alt var hjemmelaget, ingen halvfabrikata. Deilig øl”junk” på en søndag. De har også noen supergode sauser å velge mellom. Sennep er helt klart min favoritt, og jeg hadde lyst å stjele den med meg hjem for den var så god.

DSC_0551.JPGDSC_0555.JPG

Etter å ha stappet magen med mat måtte vi ha to øl til. Da ble det Arnie Schwartzbiernator, hihi, og Reptilian overloard IPA. Veldig gode begge to, og jeg elsker alle de morsomme navnene de finner på.

DSC_0528

Det var deilig å komme seg en tur ut og få litt dagslys i øynene, selv om det er fint lite av det på denne tiden av året. Nå skal vi synke ned i sofaen med netflix på tvn og nyte søndagen videre. :D

 

Advertisements

One thought on “Warpigs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s