Adventsøl & lakris

DSC_0570.JPG

Ups, vi glemte visst helt at det var 2 søndag i advent i går. Sånn kan det gå. Da ble vi nesten nødt til å åpne den andre ølen i adventsstaken vår i dag istedet. Stakkars oss, øl på en mandag og greier. Men er det jul, så er det jul. :D

DSC_0578.JPGDSC_0576.JPG

I dag var det en brown ale -chocolate- fra Nicholas Vahè adventsølen vår som ble åpnet. Den er nr 2 i rekken av 4 adventsøl. Vi hadde glemt å putte den i kjøleskapet, så den var kanskje litt for temperert, men det skal jo mørk øl være så det gjorde ikke så mye. Ikke den beste brown alen jeg har smakt, men den var god nok. Øl på en mandag er alltid godt!

DSC_0588.JPGDSC_0603.JPG

Kæresten fikk Anthon Berg sjokoladekuler med lakris inni i kalenderen i dag. Jeg fikk heldigvis smake litt, nom nom! Øl og sjokolade er faktisk en veldig god kombo, verdt å teste ut om du ikke har det allerede. Disse kulene må vi kjøpe flere ganger, sååå gode. Ligner litt på et fugleegg utenpå. Heldigvis var det kun deilig sjokolade og myk lakris inni og ikke en liten fugl. ;p

DSC_0590.JPG

Neste søndag blir det en blanche beer på oss. :D

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s