Grønne pannekaker

DSC_0678.JPG

I dag slasket jeg i sengen litt for lenge. Det var altfor vanskelig å stå opp, så jeg ble like godt under dynen. Hvorfor ikke? Det er desember, det er kaldt og vått ute, og jeg har ikke noen store planer i dag, utenom å gjøre showreelen min ferdig. Pluss dra meg en tur på Fitness world hvis jeg gidder.

Time wasted is time well spent.

DSC_0616.JPG

Klarte endelig å dra meg opp av sengen litt før halv tolv, et slitsomt liv. Det er altfor deilig å kunne sove uten en vekkerklokke som ringer, så jeg nyter det så lenge jeg kan.

Jeg har fått selvutløser til kameraet av kæresten, så jeg måtte teste den ut og ta noen selfies. :) Det var ikke så lett, mye enklere med en tlf der det går an å se seg selv. Hihi! ;p

DSC_0622

Tatoveringene mine begynner endelig å gro yay! De er ikke så såre lengre, men de klør litt.

Men over til pannekakene. Jeg er ikke veldig glad i frokost (morgenmad) men i dag var jeg sulten og hadde lyst på pannekaker. Det er stort sett noe jeg lager når vi har besøk, men i dag var de kun til meg selv.

DSC_0648.JPG

Selvfølgelig er de av det sunne slaget, jeg har brukt oppskriften til Linda Stuhaug, som du finner her.  Det er bare å putte alle ingrediensene i blenderen, så det går fort å lage. Den eneste endringen jeg gjorde var at jeg ikke hadde søtning i. Vaniljeproteinpulveret jeg bruker er søtt nok syns jeg. Også hadde jeg melk istedet for vann, pluss litt limesaft.

DSC_0673

Spinatpannekaker (1 porsjon)

1 egg
2 ss mager kesam / gresk yoghurt
30 g havregryn
15 g valgfri tørrvare, jeg brukte vaniljeproteinpulver
1/2 ts bakepulver
En klype salt
2 never spinat
Melk til passe konsistens (Bare litt)
Saften fra en halv lime

Kjør alt i blenderen og la stå litt i kjøleskapet og svelle før du steiker. Jeg fikk 5 små og 1 bebi pannekake ut av røren.

DSC_0681DSC_0684

Det er første gang jeg lager spinatpannekaker, og de ble så gode, med en fin grønn farge. Jeg skulle hatt noen blåbær eller noe til, men det var litt mangel på topping i kjøleskapet i dag.

DSC_0677.JPG

Synd det kun var jeg som fikk smake på de, men jeg skal garantert lage de flere ganger. Spinat smaker nesten ingenting, så det er fint å putte det i pannekaker og smoothies for å få litt ekstra næring i seg.

Advertisements

2 thoughts on “Grønne pannekaker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s