O•P•I

OPI nails 07OPI nails 02.JPG

Jeg elsker lange negler lakket med fine farger, og siden jeg har en blogg nå så passer det jo bra med litt neglefjas. ;p

For noen år siden viste tanten min meg hvor bra OPI neglelakken hennes satt på. Jeg måtte nesten teste den ut jeg også, og den sitter superbra. Holder seg fin i over en uke og mer, så etter det har jeg kun brukt OPI. De har også så mange fine farger og navn på lakkene.

Jeg liker stort sett best å ha røde negler, men nå var jeg litt lei, så det ble blått i dag. Lakken heter “Keeping Suzi at bay”.

OPI nails 05.JPGOPI nails 03.JPG

Jeg bruker en gjennomsiktig gellakk til UV lampe under, da blir neglene mine mye sterkere, og jeg kan fjerne fargelakken uten at gellakken går av. To strøk med farge, også OPI sin quick dry top coat på toppen. Den gjør at lakken tørker veldig fort.

OPI nails 09.JPG

Jeg fikk snille kæresten til å ta noen fine bilder igjen. Men snart kan jeg ta masse bilder selv, for i går vant jeg et splitter nytt Olympus PEN E-PL7-kamera i Stylista sin julekalender. Hurramegrundt! Hadde visst litt flaks der. Jeg gleder meg sånn til det kommer i posten! :D

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s