Sukkerfrie marshmallows ♥

marshmallows 1.JPG

Sukkerfrie produkter er topp for en sukkerjunkie som meg. Jeg prøver å holde meg til is og godis i helgene, men det er ikke alltid så lett. Da er det fint at det kommer mer og mer av gode sukkerfrie alternativer å velge mellom i butikkhyllene.

marshmallows 3marshmallows 2.JPG

I går fant jeg sukkerfrie marshmallows på butikken, og de måtte jeg selvfølgelig teste ut. De smaker helt likt på vanlige marshmallows, tror faktisk ikke jeg hadde smakt forskjell hvis jeg hadde tatt en blindtest. Burde nesten prøve. Så gode og myke. Nom nom nom! De er søtet med maltitolsirup og isomalt.

Kanskje det går an å få tak i de i Norge også? Jeg fant de på Meny her i Danmark til 15 kr.

marshmallows and hot chocolate 4.JPG

Jeg pleier ofte å drikke sjokolademelk etter styrketrening, det blir jo anbefalt av Ernærings- og treningseksperter. I Norge pleide jeg å kjøpe Litago lettere sjokomelk, mens her i Danmark har de litt mer å velge mellom. Både Cocio og Mathilde lager sunnere sjokomelk. Om vinteren er det godt å lage kakao av den, bare å varme i mikroen så er den klar. Selvfølgelig blir det ikke like tilfredsstillende og kvalmt som helmelk kakao med sukker og sjokolade, pluss flødeskum. Men nesten.

marshmallows and hot chocolate 3.JPGmarshmallows and hot chocolate 2

Så i dag ble det sunnere varm sjokolade med marshmallows etter trening. :D

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s