Copenhagen street food

DSC_0776.JPG

I går kveld var jeg og en venninne på Papirøen, en av mine favorittplasser i København. Det ligger ikke så langt unna operaen, på andre siden av Nyhavn. Jeg prøvde å ta noen okei bilder, men det gikk ikke helt etter planen. Altfor mørkt for tiden, men jeg fikk et par som ikke var helt uskarpe.

DSC_0796.JPGDSC_0805.JPG

Sommeren er helt klart best på Papriøen, da går det an å sitte ute i solstoler med en kald gin & tonic i hånden. Kjipt at det er noen mnd til det skjer neste gang. Det er allikevel super hyggelig innenfor, og nå hadde de også pyntet litt til jul.

DSC_0817.JPG

På Papirøen får du street food. Konseptet er enkelt, mange forskjellige vogner med mat og drikke, også sitter du der du har lyst. Det er noe for enhver smak, sunne eggewraps, meksikansk, burgere, pannekaker, fisk, thaimat og superusunne pommes frites dobbeltfritert i andefett som gir hjerteattakk bare av å se på de. Pluss juice, øl, drinker, kake, is, kaffe osv osv. I går testet jeg ut indisk streetfood. Det var veldig smakfullt, men kunne godt vært mer spicy. Det ble også litt juice og øl, men ikke for mye, skulle jo komme meg hel hjem igjen på sykkel. ;)

DSC_0838DSC_0843.JPG

Hvis du har lyst å ta turen hit så husk å ha tom mage, det er ikke så mye annet å finne på enn å spise og drikke. Og det er mye godt å putte ned i magen der. De stenger dessverre ned for sesongen snart, litt usikker på når de åpner igjen. Forhåpentligvis er det ikke så lenge til.

DSC_0854DSC_0801.JPG

På veien hjem var det kaldt, regnete og masse vind. Deilig desembervær. Selv om jeg hadde lue, skjerf og ull på meg har jeg allikevel klart å bli litt forkjølet. Esj! Får håpe det går over fort. God helg! :)

Advertisements

2 thoughts on “Copenhagen street food

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s