Sunn fast food

DSC_0862.JPG

I København er det så mye god og sunn fast food å velge mellom. De har tilogmed fått Palæo juicer der jeg trener. Jippi! Det er så fint at det går an å få i seg litt mer næring enn pølser, burger og brus når man er på farten. Jeg syns også det smaker utrolig mye bedre.

Joe & The juice ligger 2 min unna der vi bor, fine ting når jeg er forkjølet og lat. Jeg hadde mest lyst til å gå amok på sukkertoppen, men jeg tror heller kroppen trenger et lite vitaminsjokk istedenfor et sukkersjokk.

DSC_0856

Jeg syns det er litt dyrt på Joe & The juice, men når det kun er innimellom så går det jo an. Jeg kjøpte meg en Go away doc juice, den var med gulrot, ingefær og eple. Tror jeg. Veldig nom nom ihvertfall. Og en spicy tuna sandwich med jalapenos og søt paprika. Jeg spiser alltid den, for den er så god. Den ser stusselig ut på bildene, men det er den absolutt ikke.

018f46c595bccf573065b431a2cebf0700bc761fc6.jpg DSC_0859

Jeg skulle gjerne hatt en juicemaskin hjemme, men det får bli når vi en gang får større kjøkken. Forhåpentligvis snart. :)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s