3 adventsøndag

DSC_1012.JPG

Ups, 3 søndag i advent allerede! Og det betyr mer øl her på bloggen. Syns desember går litt for fort nå, men det er også bare fint for nå er det kun 5 dager til vi skal til Bergen på en liten førjulstur. Det blir så koselig å se familie og venner igjen! :D

DSC_0999.JPG

I går drakk jeg litt for mye bobler, cocktails og øl. Det virket som en fortreffelig idè inntill jeg våknet i dag tidlig. Uff! Fyllasyken blir verre og verre med årene, og jeg har ikke gjort så veldig mye fornuftig i dag. Sminken fra i går, en deilig hårsveis og pysj hele dagen. En fin fin søndag med andre ord.

DSC_1013.JPGDSC_1023

Vi har jo adventskalender med øl i, og flaske nr 3 måtte vi åpne i dag. Uff! Det var det siste jeg hadde lyst på akkurat nå. I dag var det en Blanche beer -sweet woodruff- fra Nicholas Vahè adventkalenderen vår sin tur. Fin farge, frisk og god. Det var faktisk ikke så ille med øl etter et par slurker, og det hjelper jo alltid med en lille smule alkohol dagen derpå.

DSC_1031.JPG DSC_1027

Nå skal sofaen inntas i horisontal stilling sammen med litt chips. :D

DSC_1017.JPG

God søndag!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s