High on smoothies

green smoothie 08

For noen år siden fikk jeg en bok som heter High on smoothies av søsteren min. Jeg må innrømme at jeg ikke har lest så mye i den, jeg har egentlig kun brukt oppskriftene. Men de har i tillegg vært flittig brukt, mye bra oppskrifter med masse grønsaker. Boken er skrevet av Mads Bo Pedersen.

I dag lagde jeg denne, nesten lik som i boken men jeg hadde ikke selleri og sitron:

Sport på 2`eren

1 avokado
2 cm ingefær uten skall
5 cm agurk
1 frossen banan
1 håndfull fersk eller frossen spinat
2 cm lime uten skall
3 dl ris- eller mandelmelk
2  isbiter
1 spsk kokosolje

Blend sammen i ca 2 min. Jeg hadde litt limeskall på toppen til pynt.

green smoothie 01.JPGgreen smoothie 02.JPG

Denne smoothien skal ifølge boken gi fantastisk hår, hud og negler. Pluss at den hjelper med å senke blodtrykket hvis det skulle være høyt. Jeg tror mitt er ganske så lavt for tiden, siden jeg sover lenge hver dag og ikke har noen jobb å stresse på. Ingefær er visst betennelsesdempende, kan jo være fint i disse forkjølelses tider. Den inneholder også rikelig med vitaminer, som B, C, K og betakaroten. En fin måte å få i seg masse næring med andre ord. Du blir hva du spiser, og drikker. Det har jeg tro på ihvertfall. Det er bra jeg sørger for å putte litt is og øl ned i magen også, så jeg ikke blir altfor sunn. ;p En fin balanse er bra.

green smoothie 07.JPGgreen smoothie 10

Boken kan kanskje være fin å gi i gave til noen? Jeg ble ihvertfall veldig glad for den. Tror det er mulig å få tak i den i Norge også, hvis ikke så er bøker uansett tollfritt. :)

Advertisements

One thought on “High on smoothies

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s