Coffee Collective

Coffee Collective 01.JPG

Vi har vært på Torvehallerne igjen og kjøpt litt forskjellig. Blandt annet kaffe fra Coffee Collective. Den er ganske dyr synes jeg, 100 kr posen, men den er til gjengjeld veldig veldig god. Jeg ville helst hatt kaffe herfra hver eneste dag, men det får bli av og til istedet.

Coffee Collective 02.JPG

De maler kaffen for deg sånn som du vil ha den. Vi pleier å bruke presskanne eller Kalita kanne. Sistnevnte er fin, for der brukes det filter som fjerner kolesterolet i kaffen. Jup, det er faktisk fare for å få for høyt kolesterol pga kaffe drikking.

Kalita 01.JPGkalita 03.JPG

Den er veldig enkel å bruke, du putter kaffe i filteret og heller varmt vann oppi, litt og litt, så er kaffen klar på få minutter.

breakfast.JPGavocado mad 01.JPG

En fin start på dagen i pysj med god kaffe, appelsinjus og rugbrød med avokado. Nå skal jeg ut å spise lunsj med en venninne, før jeg må ordne ferdig julegavene og pakke kofferten. Bergen neste! Jeg gleder meg, men ble litt smådeprimert når jeg såg det deilige været som venter oss. Bra vi skal være inne å hygge oss mesteparten av tiden. :)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s