100 dager uten sukker?

flødebolle 0611780000_10155913247320599_3080112796787615376_o

Søsteren min vil at jeg skal være uten sukker i 100 dager fra 1 Januar. Aiai! Jeg vurderer det, men er ikke helt sikker på om jeg gidder/klarer. Jeg elsker jo is og slik. Men det har blitt i overkant mye godis den siste mnd, så kroppen min har helt sikkert godt av en liten antisukker rehab. Men 100 dager? Det er lenge. Så vi får se hva jeg bestemmer meg for. Det er uansett ikke helt feil tidspunkt å gjøre det på, siden de fleste isbarene er stengt for vinteren.

flødebolle 05flødebolle 04

Enn så lenge koser jeg meg med mer julegodt. I dag var det noen små mini flødeboller fra Aalborg chokoladen vi kjøpte på Salling i Århus, som falt ned i magen etter trening.

flødebolle 01.JPGflødebolle 07.png

De var med hvit sjokolade, lakris, bringebærskum og marsipanbunn. Nom nom!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s