Lazy days

zzz

Det er lett å bli lat. Etter litt over en uke i Bergen og Århus med julemat, øl og vin har jeg kun lyst til å fortsette med å sove og spise. Det er farlig enkelt å forfalle og ikke gidde å bevege på seg. Det ble lite aktivitet i Bergen siden det pøsregnet og blåste hver dag vi var der. Suprise suprise. Århus var heller ikke spesielt mye bedre, men vi fikk gått en lille tur i skogen den ene dagen. Ellers har vi sittet inne, hygget og spist. Også spist litt mer. Nå er vi hjemme igjen, og det føles deilig å være tilbake til rugbrød, avokado og spinat. Jeg syns julemat blir i overkant tungt for magen, godt det bare er jul en gang i året. Jeg deler noen bilder her når jeg har sortert litt, under er ett flott et av meg i sofaen til mamma.

DSC_1339.JPG

I dag kom jeg meg på Fitness world en tur, og det var deilig å bevege på seg igjen, selv om jeg følte meg som en seig marsipangris. Tok noen fine skryteselfies i speilet når ingen såg meg. :p

Fitness 03.jpg

Rart hvor lett det er å bli en sofagris etter kun et par dager med latskap. Fint å være i gang med treningen igjen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s