New Year dinner

paljett kjole 02.JPG

Godt nyttår! :D

Vi hadde 10 fine folk på middag nyttårsaften, inkludert oss selv. Flinke kæresten disket opp med en fremragende 5-retters. Det ble ikke sølvkjolen allikevel, men paljettkjolen. Den passer fint på nyttårsaften, jeg brukte den i fjor også. Jeg har kjøpt den på Herskap & tjenere øverst på Galleriet i Bergen. De har mange spesielle, fine og litt dyre kjoler.

DSC_1857skull handcuff

Kæresten pyntet seg med de nye mansjettknappene han fikk til jul av mamma. Så fine! Han fikk også en nål med en hodeskalle på. Men den må jeg ta bilde av en annen gang.

new year table 01Sgroppino al prosecco

Vi startet i god stil med en lille velkomstcocktail mens vi tradisjonen tro fikk med oss dronningen sin nyttårstale på tv. Drinken heter Sgroppino al prosecco, jeg har funnet den på Aperitif sin side. Den er veldig enkel å lage, alt du trenger er dette:

6 cl tørr prosecco
2 cl vodka lemon (god med vanlig vodka også)
1½ dl sitronsorbet

sitronskall til pynt

Pisk eller rør sitronsorbeten myk. Tilsett gradvis vodka og til slutt prosecco. Nom nom!

scallopsvaktelegg

Forretten bestod av et fat tapas med tunfisk biff, kamskjell, oliventarpenade, gulrot og brokkolimos, parmesan og et vaktelegg.

mint sorbet

Etter forretten hadde vi en ganeforfrisker, det var en liten mynte sorbet. Den hadde Mette laget, så jeg er usikker på hva hun har hatt i den. Men den var veldig god.

biff wellington.JPG

Hovedretten var biff wellington med potetmos og bønner. Det smakte helt fantastisk, men det ble ikke akkurat verdens fineste bilde.

Etter middag var det på tide å skåle inn 2016 med bobler og konfetti. Så fikk vi et ostefat som jeg glemte å ta bilde av. Ups.

paljett kjole

Desserten var selvfølgelig min favoritt, iskrem. ♥

vanilla ice cream 01vanilla ice cream 02DSC_2122

En fin nyttårsfeiring som varte til langt utpå natt. Formen var derfor ikke helt på topp i dag tidlig. Akkurat sånn som det skal være 1 Januar. Godt det finnes cola, paracet og chips. :D

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s