100 dager uten sukker

bon bon ice

Søsteren min synes jeg burde spise mindre sukker, og inviterte meg derfor til Facebook siden 100 dager uten unødvendig sukker for en stund tilbake. På nyttårsaften gjorde jeg visst også en avtale med to venninner om at dette skulle vi gjøre alle sammen fra 2 januar. Og det er visst i dag. Aiai! Jeg er veldig usikker på om dette kommer til å gå bra, siden jeg er en liten sukkerjunkie, men det går jo an å gjøre et forsøk. ;)

Tenkte det var smart å skrive litt om det her på bloggen, så kan det jo hende det går. Jeg har ingen plan om å slanke meg, jeg tror bare at kroppen og tennene mine har godt av en liten pause fra sukkeret. Det har blitt litt mye de siste månedene. :D

min søsters kaffe

Vi fant ingen grunn til å starte 1 Januar, så i går hadde jeg min siste iskrem på en stund. (Kanskje…) Litt fyllesyke etter nyttårsfeiringen gikk jeg og kæresten en tur i Fredriksberg have. Der ligger tilfeldigvis også en av mine yndlings iskrembarer i København, nemlig Bon Bon Ice.

Desverre var de lukket, så min fine plan om å spise en siste gigantis med guf og flødebolle på toppen, gikk i vasken. Det ble en cappuccino fra en søt liten minibod istedet.

coffeeice cream

Men heldigvis hadde vi litt iskremrester fra nyttårsaften i fryseboksen, så da ble det vaniljeis med flødeskum, sjokoladesaus og kirsebær til kvelds. :)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s