a foggy day

søndermarken.JPGFredriksberg have 02Fredriksberg have 01

1 nyttårsdag gikk vi en tur i Frederiksberg have. Det ligger ikke så langt fra der vi bor, så vi går ofte tur der. Det er litt finere om sommeren når det er sol og varmt, men også veldig pent når hele parken var tåkelagt.

søndermarken 02Fredriksberg have 04.JPG

Det var deilig med en tur ut i frisk luft etter nyttårsfesten. Det hjelper mot fyllesyke å putte på lue og rød leppestift og bevege litt på seg. Kæresten knipset også noen fine bilder, så har jeg litt å dele på bloggen. Og ja, gresset er så grønt, midt på vinteren.

selfie.JPG

Jeg tok noen selfies selvfølgelig. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg synes det er gøy å ta bilder av meg selv. Det er det visst veldig mange andre som liker å gjøre også, så why not. :p

Fredriksberg have 06.JPGFredriksberg have 03.JPG

Jeg hadde også tenkt å kjøpe is på veien, men isbutikken var stengt, så det fikk jeg ikke allikevel. Nå må jeg vente 95 dager før jeg kan spise stor is med guf og det hele igjen.. esj. Får se om jeg overlever. De fleste stedene som selger is er uansett stengt for vinteren så så vanskelig blir det jo ikke.

love.jpg

En fin tur var det uansett, is eller ikke is!

Advertisements

2 thoughts on “a foggy day

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s