Jeg vant, jeg vant!

Olympus PEN E-PL7 02.JPG

Jubii! Stor glede når kameraet jeg vant i Stylista sin julekalender endelig kom i posten i går. Jeg har hatt lyst på akkurat det kameraet en stund, og 5 desember googlet jeg det for å finne priser. Jeg kom tilfeldigvis over en link til Cath in the city sin blogg, hun hadde julekalenderen til stylista der. Jeg la igjen en kommentar og tenkte ikke noe mer på det, før jeg fikk mail om at jeg hadde vunnet to dager etterpå. Hurra! Gratis ting er alltid gøy, men spesielt når det er noe jeg hadde skikkelig lyst på. :D

Olympus PEN E-PL7 03.JPGOlympus PEN E-PL7 04.JPG

Det var med litt stæsj til kameraet også, to linser og en blits bl.a. Så nå har jeg endelig en vidvinkel linse også. Olympus PEN E-PL7 er lite og veier ikke mye, så det kan jeg ha med meg overalt. Det gidder jeg aldri med Nikon kameraet, det er litt for stort å dra på synes jeg., så dette er helt perfekt. Skjermen bakpå kan også foldes ned, så det går an å se seg selv. Nå blir det bra selfies hihi!

Olympus PEN E-PL7 01

Fine kameraet. Er litt in love. ♥

Det er også mange accessories som kan kjøpes til det. Synes de er i overkant dyre, men tror jeg må ha dette ihvertfall:

Gleder meg til å begynne å bruke det, må bare ut i snøværet å kjøpe minnekort først, det var selvfølgelig ikke med. Kanskje jeg klarer å slepe meg en tur på trening også på veien, har ihvertfall drukket nok kaffe til at det burde gå.

Coffee miss etoile.JPGsnow.JPG

God stemning på balkongen. :/ Gleder meg til det blir sommer igjen!

Advertisements

One thought on “Jeg vant, jeg vant!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s