Shameless selfies

selfie 01.jpg

O lykke! Jeg elsker det nye kameraet mitt! ♥

Måtte selvfølgelig teste det ut med å ta noen (les: mange) selfies, siden jeg ikke eier skam. Gleder meg til å ta flere bilder med det! En stk stor glede i hverdagen.

I dag skulle jeg stå opp tidlig og få masse ut av dagen, men har vært litt småsyk så tok en evighet å dra seg opp av sengen allikevel. Ups ups. Tok på meg treningstøy, for planen var å trene fortest mulig også komme meg hjem igjen. Har nemlig en hjemmeside med portefølje og showreel som jeg gjerne vil få ferdig i løpet av helgen. Men så måtte jeg jo ta noen bilder med det nye kameraet, lage litt smoothie til meg og kæresten, og plutselig var klokken blitt 15. So much for en effektiv start på lørdagen, men det er jo tanken som teller.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klarte allikevel å slepe meg avgårde på fitness world til slutt. Det var det mange andre som hadde også, for treningsenteret var proppfullt med mennesker. Fint at folk prøver å få nye vaner, men håper egentlig at de fleste faller av sin nye livsstil med trening, så det blir litt mindre fullt fremover. Hehe! Neida, jeg synes det er topp at så mange vil bevege mer på seg, men allikevel litt plagsomt å trene tett i tett med andre svette folk. :p

Helgen skal tilbringes sammen med kæresten. Vi har hatt det så travelt i det siste så vi skal ha litt etterlengtet kvalitetstid sammen. Og forhåpentligvis endelig få sett den nye Star wars filmen.

selfie 02.jpg

Nå har jeg fått en Aperol spritz i hånden, så da er det bare å gjøre seg ferdig her og ta helg. Eller jobbe litt mer med hjemmesiden… “Dessverre” begynte vi å se på Making a murderer på Netflix, og den er så spennende, så må nesten bare se noen episoder til fortest mulig. Anbefales på det sterkeste hvis du ikke allerede har sett den.

Making-a-Murderer

God weekend, som de sier her i deilige, litt kalde og forblåste Danmark. :)

Advertisements

2 thoughts on “Shameless selfies

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s