Mad & kaffe date

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Plutselig var det litt for lenge siden vi hadde vært ute på dait, så da var det bare å slepe seg avgårde i det deilige Januar været. Det er lett for å bare bli inne å se på serier med kæresten om vinteren, så vi prøver å være flinke til å gå ut. Viktig å holde på romantikken og pynte seg litt for hverandre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag var vi på Mad & kaffe på Vesterbro, en hyggelig lille kafè/restaurant. Fikk også knipset litt bilder med det nye kameraet, så mye bedre å ha med seg en vidvinkel linse. Noen ble allikevel litt uklare, så må øve meg mer.

Mad & kaffe Vesterbro 07.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi var riktig sultne, og rakk ikke morgenmaden, så det ble Mad & Kaffe’s Burger på begge to. Pluss en øl hver, perfekt start på søndagen. Hadde helt glemt hvor god Nørrebro bryghus sin Bombay pale ale er. Mmm!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Burgeren var helt perfekt og veldig smakfull, med bacon, cheddar, sylteagurk, løk, tomatrelish og burgerdressing. Burgerbollen var en økologisk brioche bolle, den var myk og god. Dette var en av de bedre burgerne vi har fått i København.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fikk også noen store veldig sprø pommes frites med chilimajo. Noen ganger skal man bare, veldig mette og fornøyde ble vi ihvertfall. Prisene er heller ikke ille, 125 kr (danske) for burger og fries.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Servitøren kom forbi med en deilig milkshake til et annet bord, så kjipt at jeg ikke skal spise sukker på en stund. Men jeg hadde uansett ikke hatt plass til den etter all maten, så da glemte jeg den helt. :p

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s