En fin start på dagen

blueberry smoothie 04.JPG

Kæresten etterlyste en smoothie i dag tidlig, så da måtte jeg blande sammen noe i blenderen. Fint at han også slurper i seg de sunne tingene jeg mikser sammen.

Vi har stort sett det meste som trengs i fryseboksen, og da tar det ikke så lang tid. I denne er det masse spinat og brokkoli, men det er godt kamuflert av alle blåbærene. Den smakte søtt og godt, til stor glede for meg som sliter en smule med sukkerabstinenser for tiden. 100 dager uten unødvendig sukker esj! :p

blueberry smoothie 06

Blåbær smoothie (2 porsjoner)

1 halv pose fryste blåbær
1/3 banan (fryst)
Noen biter fryst mango
3 fryste brokkolibiter
4 fryste spinat kuler
12 mandler
3 dl mandelmelk
3 isbiter
1 ss kokosolje
Noen mynteblader (hvis du har)

Blend sammen i ca 2 min og pynt med det du har tilgjengelig, eller ikke noe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Følte meg litt som en kirurg i dag i min sjøgrønne treningstopp. Hihi. Kom meg avgårde på Fitness world og fikk trent litt rygg og rumpe, smart å ta på treningsklær med en gang jeg har stått opp. Det er ikke alltid det funker, men stort sett.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Nå skal jeg lage en slagplan for jobbsøkingen min, så får jeg meg kanskje en jobb etterhvert. :)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s