Lille lørdag

Mojito 01.JPG

Lille lørdag betyr en lille cocktail. Viktig å hygge seg litt i ukedagene også, ikke kun i helgene. Før i tiden var det ut på byen til langt på natt hver helg, men nå som jeg har blitt en smule mer voksen, er det plutselig blitt like kos med en tidlig drink og lalle før kl 00. Sånn kan det gå.

Mojito 02.JPG

Til jul fikk jeg en fin flaske med Crystal head vodka, og den er faktisk så god at den kan drikkes kun med isbiter. Men vi måtte jo teste den ut i en cocktail også, det ble mojito denne gangen. Med litt sukker, følte det var nødvendig sukker. ;p

Crystal head vodka

Head Mojo

Crystal Head Vodka
Farris (danskvann)
Friske mynteblader
Lime “hjul”
sukker
Isbiter

Del en lime i to og gni toppen på glassene med juicen. Dypp glassene opp ned i sukker på et fat så det fester seg rundt toppen. Putt mynteblader oppi glassene med litt sukker og mos sammen. Tilsett limehjul, isbiter og vodka. Rør godt sammen før du topper med farris, og pynter med mynteblader og lime.

Mojito 03.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s